Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

30 Haziran 2012 Cumartesi

Facebook sayfa URL (username) şimdi değiştirebilirsiniz..

Hiç yorum yok :
Facebook sayfanızın URL'sini (username) yanlışmı aldınız ? yada beğenmiyormusunuz? Facebook'un bu yeni sistemi ile değiştirmek mümkün..
Bildiğiniz gibi facebook da sayfa oluşturduğunuz zaman sistem size rastgele bir link verir.Eğer sayfanızı beğenenlerin sayısı 25 i geçerse facebook sayfanıza kullanıcı adı eklemenize imkan verir.
Sanırım çoğu facebook sayfa kullanıcısı arkaşlarım şimdiye kadar sayfaları için bir kullanıcı adı belirlemiştir.Fakat bu kullanıcı adından vazgeçmek isterseniz bunu gerçekleştirebileceğiniz seçeneğiniz yok.Mecburen yeni bir sayfa açıp kullanmak istediğiniz sayfa ismini girip bu sayfadan devam etmek zorundasınız.Ta ki bugüne kadar…


Facebook son günlerde yaptığı değişiklikle facebook sayfa sahiplerine kullanıcı adı değiştirmesine imkan veriyor. Facebook  sayfanıza giriş yapıp Sayfa düzenle kısmına gelerek eski adınızı silip yeni bir kullanıcı adı kullanabilirsiniz.

Yalnız kullanıcı adınızı değiştirmeden önce
  • Eski URL nizi kullanıdığını yerleri değiştirmeyi unutmayın(Mail imzaları,forumlar gibi)
  • Adınızı sadece bir kere değiştirebileceğinizi unutmayın
  • Kullanıcı adınızdaki . karakterinin hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini unutmayın.Yani facebook/yunusemre ile facebook/yunus.emre arasında herhangi bir fark yok.
Evet yukarıdaki adımları göz önünde bulundurarak şimdi sayfanıza giriş yapıp kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder