Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

2 Aralık 2012 Pazar

Far Cry 3 İnceleme

Hiç yorum yok :
Far Cry 3 İnceleme
Bilindiği üzere Far Cry serisi oyunseverlerin bir çoğunun cihazlarından geçmiş ve bir çoğunun da vazgeçilmezleri arasında yerini almıştır. Biz de bu yazıda Far Cry 3’ü kısaca incelemeye karar verdik.

Yine bilindiği gibi oyunda Dr. Robotnik başta olmak üzere Albert Wesker, Bowser, Joker ve Andrew Ryan gibi silahlarını ustaca kullanan psikolojisi bozuk ve kötü karakterler var. Yalnız bunlardan daha kötü biri daha var: Vaas. Bu kötü adamlar Vaas’a nazaran süt dökmüş birer kedi oluyorlar.

Siz ise aklınızı yitirmek üzere olan bir karakteri yönlendiriyorsunuz ve Vaas’ın eline düşmüş durumdaki Amerika asıllı bir turist olan Jason Brody olarak oyunda yer alıyorsunuz. Far Cry 2’nin aksine bu kez Afrika’da değil bir adada başlıyoruz oyuna. Ağabeyiniz askeri anlamda eğitimli biri olsa da siz hiç bir vasfa sahip olmayan bir karaktersiniz ve sevgilinizle birlikte kız arkadaşlarınız da kaçırılıyor. Onları bulmak ve kurtarmak amacındasınız ama herkes sizi öldürmek peşinde ve hayatta kalmak için akıllıca hamleler yapmak zorundasınız. Tabi bu sırada zayıf psikolojiniz sizi bambaşka bir hale büründürüyor. Bu farkı görmek için oyun başı ve sonundaki karakterinize bir bakın. Ne kadar büyük bir değişime uğradığınızı farkedeceksiniz.

Biraz adadan bahsedecek olursak; Ada bir çok hayvan ve bitki örtüsüne sahip olduğundan son derece zengin bir faunaya ve canlı yaşamına sahip. Dolayısıyla cennet gibi bir yer. Hayvanların da son derece tehlikeli olduğunu ve sizi ölüme götürebileceğini unutmamanız yararınıza olacaktır.

Oyun ilerledikçe bir çok farklı şeyi yapmayı öğreniyor; vahşi hayvanları avlıyor, suçluları yakalıyor ve hikayenizi kendiniz oluşturuyorsunuz. Araç da kullanabiliyorsunuz ancak hem yollar hem de oynanabilirlik anlamında oyunun en kötü kısmı araç sürüş simülasyonunun yetersiz oluşu.


Oyundan Video:

Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıştır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız..
İlgili Aramalar: Far cry 3 inceleme, Far cry 3 oyun içi resimler, Far cry 3 video, Far cry 3 full indir, Far cry 3 torrent indir, Far cry 3 alternatif indir

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder