Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

8 Aralık 2012 Cumartesi

Sniper Ghost Warrior 2'den Yeni Oynanış Videosu

Hiç yorum yok :
Sniper Ghost Warrior 2
Bir çok kez piyasaya çıkışı ertelenen ve meraklılarını adeta çileden çıkaran; aynı zamanda bir o kadar da sevilen bir oyundan bahsedeceğiz bugün sizlere.

City Interactive çatısı altında piyasaya sürülkecek olan Sniper: Ghost Warior yani Türkçe karşılığı ile Sniper: Hayalet Savaşçı adlı oyunun ikincisi Sniper GW 2 daha önceki sürümlerde yer alan hatalardan uzak bir deneyim sunacak gibi görünüyor. İkinci versiyonda da tıpkı diğerlerinde olduğu gibi amacımız düşmanların arkasına sızarak başarı sağlamak. Görsel anlamda bir çok oyuna taş çıkartacak grafiklere sahip olan SGW 2’nin grafik motorunun da Cry Engine 3 olması bu iddiayı kanıtlar nitelikte.

Oyun sırasında bir çok yakın silahı kullanabiliyorsunuz ama asıl önemli olan; oyuna da adını veren sniper silahları. Uzaktan düşmanları avlamak için kullanacağınız bu silahların yanısıra yanınızda karşı tarafa fırlatmaya hazır bir bıçağınız, dürbününüz ve yükseklere çıkabilmek için de kancanız var.

Ayrıca görsel anlamda çevrenin son derece gerçekçi ve göze hoş gelecek biçimde dizayn edilmesi grafik anlamında ne kadar başarılı bir oyun olduğunu işareti. Piyasaya çıkışı henüz tam olarak bilinemese de City İnteractive, oyunun kısa bir videosu oyunseverlerin beğenisine sunuldu

Sniper Ghost Warrior 2 Oynanış Videosu


Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıştır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız..
İlgili Aramalar: Sniper Ghost Warrior 2, Sniper Ghost Warrior 2 indir, Sniper Ghost Warrior 2 fragman, Sniper Ghost Warrior 2 oynanış videosu, Sniper Ghost Warrior 2 resimleri, Sniper Ghost Warrior 2 inceleme, Sniper Ghost Warrior 2 sistem gereksinimleri

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder