Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

5 Ocak 2013 Cumartesi

Seo Uyumlu Sayfa Yapılandırması

Hiç yorum yok :
Seo Uyumlu Sayfa Yapılandırması
Arama motoru optimizasyonu sırasında biçimlendirme sekmesini kullanabilmek için sayfaya Tema uygulanmamış olması gerekir. Tema, Biçimlendirme sekmesindeki seçenekler kullanılarak belirlenen özelliklerin yerini alır.Biçimlendirme sekmesindeki seçenekleri kullanarak, sayfanın arka planını ve renklerini belirleyebilirsiniz. Buradaki seçeneklerin işlevi aşağıdaki gibidir.
Arka Plan Resmi: Onay kutusunu işaretleyerek, sayfanın arka planına resim ekleyebilirsiniz. Resim dosyanın bulunduğu konumu buradaki metin kutusuna girebilir veya Gözat komut düğmesini kullanarak seçebilirsiniz.
Filigran: Onay kutusunu işaretleyerek, Web ziyaretçisinin Web tarayıcısında kaydırma çubuklarını kullandığında arka plan görüntüsünün sabit kalacağını, diğer sayfa içeriği ile birlikte kalmayacağını belirleyebilirsiniz. Yani resmin filigran olarak kullanılmasını sağlarsınız. Bu özellik Internet Explorer Web tarayıcısı tarafından desteklenir.
Ancak bazı tarayıcılar tarafından desteklenmeyebilir. FrontPage'de Filigran özelliği görülmez. Ancak Web tarayıcısında bu özelliği görebilirsiniz. Yani Filigran eklediğinizde Internet Explorer Web tarayıcısını kullanarak sayfaya göz atarak özelliği görebilirsiniz.Özellikler: Bu komut düğmesini tıklatarak, belirlenmiş artalan görüntüsünün özelliklerini görüntüleyen ve değiştirmenize imkan veren bir iletişim kutusunu açabilirsiniz.
Köprü çevirme efektlerini etkinleştir: Onay kutusunu işaretlerseniz, fare işaretçisi köprü üzerinden geçtiğinde köprü metni görünüşü değişir. Sitil Çevir komut düğmesine tıklatıp açılan iletişim kutusundan üzerine gidildiğinde köprü metninin alacağı görüntüyü belirleyebilirsiniz.
Arka Plan: Açılır listesini kullanarak sayfanın arka plan rengini seçebilirsiniz. Seçilen renk, aslında tam anlamı ile artalan değildir. Seçilen renk, artalan görüntünün bir kısmı saydam olduğu ya da artalan görüntüsü görüntülenmeden önce tarayıcının sayfayı görüntülemeye hazır olduğu durumlarda görüntülenir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder