Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

20 Temmuz 2012 Cuma

Lenova Sleekbook!

Hiç yorum yok :
Lenova Sleekbook, IdeaPad Türkiye'de satışa sunuldu.
1,3 kg ağırlığındakş Lenovo IdeaPad gerçekten çok hafif bu özelliğiyle rahat taşınabilirlik sağlıyor. Değişik renk seçenekleri arasında inci beyazı ve gri renk bulunuyor. 11,6 inç genişliğinde arkadan aydınlatmalı LED ekranlı cihaz, AMD Fusion C60 işlemci, AMD Radeon HD 6290 grafik birimi ve 2 GB DDR3 RAM gibi teknoloji özelliklerini performansla birlikte sunuyor. Windows 7 Home Starter işletim sisteminin yer aldığı Lenovo IdeaPad S206'da USB 3.0 portu ile birlikte USB 2.0 , HDMI ve 320 GB kapasiteli sabit disk bulunuyor.

Üründe daha hızlı internete girmenizi sağlayan "Quick Start" teknolojisi yer alıyor. Kullanıcıların sık kullandığı uygulamalara 10 saniyeden kısa sürede erişim sağlayan bu özelliği ile uzun süren önyükleme ve kapatma işlemleri artık geride kalıyor. Kullanıcılar, "Quick Start" teknolojisi sayesinde cihaz içinde bulunan müziklere, resimlere, oyunlara ve internete, Windows başlamadan önce erişebiliyor.

AccuType klavye, kolay kaydırma ve yakınlaştırma işlevleri için çoklu dokunmatik touchpad gibi kullanım özelliklerin yanı sıra Lenovo IdeaPad S206'da bulunan 3 Megapiksel çözünürlüğündeki yerleşik internet kamerası ile görüntülü sohbeti de mümkün kılıyor. "Lenovo Enerji Yönetimi" ise, IdeaPad S206'da enerji kullanımını basit bir arayüz üzerinden her türlü çalışma için sessiz mod ile kontrol edebilmenizi sağlıyor.

Benim en çok dikkatimi çeken özellik 4 saat pil ömrü gerçekten bu cihazı çekici kılıyor.
Mediamarkt'da satışa sunulan ürünün önerilen fiyatı 429 dolar+kdv.

Yazı wmaraci.com'dan Bipixel adlı arkadaşa yazdırılmıştır..

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder