Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

10 Temmuz 2013 Çarşamba

Counter Strike 1.6 İndir

Hiç yorum yok :
Dünya genelinde dünyayı kasıp kavurduğunu iddia edebileceğimiz bir oyun varsa eğer o da  mutlaka Valve yapım tarafından meydana getirilmiş olan Counter Strike’dır. Ulusal olarak herkesin beğenerek ve severek oynamış olduğu bu oyun ülkemizde de yıllardır eskimeyen klasik oyunlardan birisidir. Bugün en kültürlü insandan en kültürsüz insana bile CounterStrike 1.6 desek muhakkak bu oyunu bildiği cevabını alacağızdır.
Çünkü oyunun evrensel olması ve tüm herkesin zevkine uyum sağlayabiliyor olması onu klasikler arasında bir yere yüceltmiştir. Bu nedenle de Counter Strike diğer oyunlardan her zaman basit olmasına rağmen daima birkaç adım önde yerini alacaktır. CounterStrike 1.6 indirmek artık günümüzde internet bağlantılarımızın da kotasız olduğunu göz önüne alırsak oldukça basittir.

Bildiğiniz gibi Counter Strike 1.6 versiyonu diğer birçok versiyondan daha çok kabul görmüş ve sevilmiştir. Bu nedenle şuanda dünya da en çok oynanan Counter Strike versiyonunun 1.6 olduğunu rahatlıkla iddia edebiliriz. Sizde hemen Counter Strike 1.6’yı indirin Counter Strike’ın heyecanlı dünyasına giriş yapın.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder