Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

17 Temmuz 2013 Çarşamba

Text Grabber - İOS tarayıcı uygulaması

Hiç yorum yok :
Text Grabber - İOS tarayici uygulamasi
Eğer henüz hala bir İOS uygulamasını görüp de “vaay bee” demediyseniz birde bu uygulamaya göz geçirmeniz oldukça faydalı olacaktır. İOS uygulamaları arasında en fonksiyoneli ve internet bağlantısı olmadan çalışanı bu diyebiliriz sanırım. Bu yazılım sayesinde normal bir basılı kağıdı telefonumuza Text yani yazı şekliyle geçirebiliyoruz.

Örneğin bazen elimizde bir çıktı oluyor ancak bu çıktının bize bilgisayara geçmiş olan versiyonu gerekli oluyor. İşte bu gibi durumlarda bu yazıyı bilgisayarınıza telefonunuza ya da sosyal ağlarınıza postalayabilmeniz artık düşündüğünüzden kat be kat kolay olacak.

Uygulamayı çalıştırmak için öncelikle kamera yardımıyla yazılı kağıdın fotoğrafını çekiyoruz (Deneme amaçlı isterseniz sigara paketinizi deneyebilirsiniz.) Ardından çektiğimiz fotoğrafı tara diyoruz. Metnin büyüklüğüne göre çıkan süre sonucunda elimize yalın ve bilgisayar yazısı bir metin çıkmış oluyor.

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz ; Text Grabber - İOS tarayıcı uygulaması

Aramalar : ios tarayıcı uygulaması, ios text grabber tarayıcı uygulaması, ios uygulamaları, ios 7 uygulamaları, text grabber ios uygulaması, ios uygulamaları indir

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder