Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

26 Ekim 2012 Cuma

Euro Truck Simulator 2

Hiç yorum yok :
Simülasyon oyunları arasında en çok oynanan oyunlar arasında yer alan Euro Truck serisinin ikinci versiyonu da grafikleri ve oynanışı ile bir çok oyuna taş çıkartacak nitelikte. SCS Software tarafından piyasaya sürülen oyunda belirlediğiniz karakter ile taşımacılık maceralarına atılıyorsunuz. Şirketinizi kurmanızın ardından oynayacağınız ülkeyi seçiyorsunuz ve ardından da o ülkede bir garaja sahip oluyorsunuz.

Bir çok şirketin eşyalarını taşımakla başladığınız bu macerada dilerseniz banka kredisiyle çekici alabilir, dilerseniz kredilerle uğraşmadan uzun bir süre tecrübe kazanarak çekici sahibi olabilirsiniz.

Ayrıca oyunda bir süre sonra tecrübeli konuma gelip şirketinize yeni şoförler alabilirsiniz. Alacağınız şoförlerin özelliklerine bakarak seçim yapmakta fayda var. Şirketinizin daha fazla kazanması için şoför seçimi çok önemli.

Oyunda 60 farklı şehir bulunmakta. Şehirler arasında taşımacılık yaparken can sıkıntınızı gidermek amacıyla radyo dinleyebiliyorsunuz. Ayrıca hava şartlarına göre sürüş yapmak da oyunun gerçekçiliğini arttırıyor.

Oyunun etkili grafikleri ve oynanabilirliği son derece profesyonel biçimde tasarlandığından simülasyon oyunlarını sevmeyenlerin bile büyük keyif alması kaçınılmaz.

Siz de direksiyona geçerek hem şirketinizin prestijini arttırabilir hem de uzun yol tecrübelerinizi Euro Truck 2 ile taçlandırabilirsiniz.





Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıştır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız..
Arama: Euro truck Simulator 2 full indir, Euro truck 2 inceleme, Euro truck 2 full indir, Euro truck simulator 2 ekran görüntüleri, Euro truck simulator 2

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder