Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

12 Ekim 2012 Cuma

ŞUBAT Dizisi

Hiç yorum yok :
ŞUBAT Dizisi
Türk televizyonlarında adam akıllı izlenecek bir dizi bulmak zor. Kimisi aşkın suyunu çıkartıyor, kimisi de sürekli silahına davranan insanlarla dolu. Şöyle insanları farklı duygulara yöneltmeden ve macera içeren bir dizi çıksa da izlesek düşüncesineyken bir çok kesim TRT 1 bir hamle yaptı.

Her hafta Cuma akşamları 20.00 da yayınlanan Şubat isimli dizi ile televizyon karşısındakilere keyfine doyulmaz bir dizi sundu.

Yer altında yaşayan ve kaldığı yetimhanede çıkan yangından sağ kurtulan Şubat isimli karakterin etrafında şekillenen olayların ele alındığı dizide fantastik ögeler taşıyan ve yer yer Lost ile Ninja Kaplumbağalar’ı andıran sahneler de yok değil. Buna rağmen kopya edilmiş izlenimi vermeyen diziyi izlemekte fayda var.

Şubat’ın kardeşi gibi olan Saltuk, babası gibi olan Aziz Bey, onlara düşman kesilecek olan Deli ve Tayfası, Deli’nin kardeşi olan çift kişilikli karakter Duble, Deli’nin tayfasında erkek olarak bilinen ama kadın olan ve Şubat’a aşık olduğu için tayfadan kaçarak ayrılan Yusuf (Gülüm) zengin bir ailenin acar muhabir kızını canlandıran Yağmur (Şubat ona Haberler diyor) Santo, Yeşim, Samim Bey ve daha fazlası...

Bir cinayet sonucu büyük yanlışlıklara neden olunarak cezaevine alınan Şubat’ı oradan kurtararak yaptığı hatayı telafi etmek isteyen Yağmur ile Şubat ekseninde devam eden dizinin en çok konuşulan dizilerden biri olacağı su götürmez bir gerçek.

Türk dizi sektörüne farklı bir soluk getiren ve fantastik sayılabilecek derecede bu türe yakın olan dizide Şubat’ı Alican Yücesoy, Yağmur’u Melisa Sözen, Aziz Bey’i Musa Uzunlar ve Samim Akça’yı da Özkan Uğur canlandırıyor.



Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıştır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız..
İlgili Aramalar:Şubat dizisi full izle, Şubat dizisi izle, trt, trt hd, şuba dizisi trt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder