Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

25 Eylül 2012 Salı

GTA (Grand Theft Auto) 5

Hiç yorum yok :
GTA (Grand Theft Auto) 5
Daha önceki oyunları ile oyunseverler arasında en sevilen oyunlar kategorisinin en güçlü adaylarından biri konumunda olan GTA (Grand Theft Auto) serisinin beşinci versiyonu için bekleyiş sürüyor.

Daha önce yayınlanan tanıtım videosunun ardından uzun bir süre geçmesinden sonra hatırlayacaksınız bir takım ekran görüntüleri yayınlanmıştı. Yayınlanan video ve ekran görüntüleri GTA Severleri heyecanladırsa da henüz yeni bir gelişme görünmüyor.

Oyunun yayıncısı olan Take Two’nun CEO’luk görevini yürüten Strauss Zelnick’in yaptığı açıklamada belirsizlik durumu dikkat çekiyor. Zelnick, belirsizliğin kendilerini olumsuz etkilemesinin önüne geçeceklerini ve kaliteden ödün vermeyen anlayışları sayesinde uzun vadeli süreçte başarılı olacaklarını belirtti. Yapılan bir toplantı esnasında GTA V için sorulan bir soruyu cevaplayan CEO Zelnick, “GTA V’in şimdiye kadarki versiyonların içinde en iyisi olması ve oyunseverleri memnun etmesi için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bu süreçte GTA V için çalışan bütün ekip üyeleri ciddi manada gelişme yaşadılar ve GTA V’in tüm oyunseverleri mutlu etmesi için çalışıyorlar. En yakın zamanda GTA V’in oyunseverler ile buluşması için hepimiz çalışıyoruz” dedi.
GTA 5 İle ilgili videolar;

 



Resimler;

GTA (Grand Theft Auto) 5

GTA (Grand Theft Auto) 5

GTA (Grand Theft Auto) 5
Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıştır, Alıntı yaparken kaynak belirtiniz..

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder