Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

12 Eylül 2012 Çarşamba

Fifa 13 demosu oyunseverlerin beğenisine sunuldu!

Hiç yorum yok :
Fifa 13 demosu oyunseverlerin beğenisine sunuldu!
Dünyada en çok oynanan spor oyunları arasında liderlik koltuğunu kaptırmak istemeyen ünlü oyun kuruluşu Electronic Arts Fifa adlı futbol serisinin 13. versiyonu olan Fifa 13’ün demosunu oyunseverlerin beğenisine sundu. İlk incelemesinde 91 puanla göz dolduran oyun şimdi oyunseverlerin puanlarını bekliyor.

Öncelikli olarak bilgisayar oyunları sürümünü çıkartan EA Games en kısa zamanda konsollar için de bir sürüm çıkarılacağını belirtti.

Demo versiyonda yer alan takımlar futbol devlerinden oluşuyor. Arsenal, AC Milan, Borussia Dortmund, Juventus ve Manchester City gibi dev takımların bulunduğu demo versiyon çekişmeli müsabakaların habercisi gibi görünüyor.

Her biri 3 dakika olmak üzere 2 devre halinde sunulan demo versiyonda stad olarak ise Manchester City’e ait Etihad Stadyumu seçilmiş.

PC versiyonunun yanısıra PlayStation 3 ve Xbox 360 için tam sürümünün 25 Eylül’de piyasaya sürüleceği belirtilen oyun PS 2, PS Vita, Nintendo Wii, 3DS ve PsPortable için de özel olarak sunulacak.
Demo versiyonunun yalnızca bilgisayar için piyasaya sürüldüğü oyunun en üst düzey rakibi olarak bilinen PES 2013’ün ise şu anda iki adet demosu piyasada mevcut. Bakalım bu savaştan kim galip çıkacak...

Oyunun 2.2 Gb büyüklüğündeki demo versiyonunu bilgisayarınıza indirmek için buradan Origin sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Yine demo versiyona sahip olabilmek için de ücretsiz üyelik şartını tamamlamalısınız.

PS3 kullanıcısıysanız PSN, Xbox 360 kullanıcısıysanız Xbox Live adresinden oyun demosuna ulaşabilirsiniz.

Oynanış videosu;


Oyun resimleri ;

Fifa 13 demo indir, fifa 13 indir, fifa 13 full indir, fifa 2013 full indir


Fifa 13 demo indir, fifa 13 indir, fifa 13 full indir, fifa 2013 full indir

Fifa 13 demo indir, fifa 13 indir, fifa 13 full indir, fifa 2013 full indir

Duyuru: Makale tamamen tarafımıza aittir, (Ç)Alıntı felan yapılmamıştır. Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız.
İlgili Aramalar; Fifa 13 demo, Fifa 13 demo indir, Fifa 13 full indir, Fifa 2013 demo, Fifa 2013 indir, Fifa, EA Games, Oyun indir, Full oyun indir, Oyun tanıtım

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder