Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

29 Eylül 2012 Cumartesi

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam

Hiç yorum yok :
Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam
2012 Mart ayında yayınlanmaya başlayan ve ünlü oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çeken Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinin fanatikleri yeni sezon için gün sayıyor.

Ezel Akay’ın danışmanlığında Altan Dönmez’in yönetmen koltuğuna oturduğu ve Mart ayında yayınlanmaya başlayan dizide geçtiğimiz sezon Türkan Şoray, Aslı Tandoğan, Cemal Hünal, Fırat Tanış, Tolga Karel, Öykü Çelik, Hazım Körmükçü, Kerem Atabeyoğlu, Ayfer Dönmez, Hasan Yalnızoğlu, Mehmet Ünal, Melike Öcalan, Erkan Uğur, Teoman Kumbaracıbaşı, Arif Selçuk ve Orhan Kalkan rol alıyordu. Oldukça etkili sahneleri ve hikayesindeki heyecan dolayısıyla bir çok izleyiciden olumlu puan alan dizide köklü değişiklikler yapıldı. Dizinin ana karakterlerinden bir çok oyuncu ile yollar ayrılırken bir değişiklik haberi de yönetmen koltuğundan geldi. Dizinin yönetmenliğini yapan Altan Dönmez’in yerine yönetmen koltuğuna Asmalı Konak gibi başarılı yapımlara imza atan Abdullah Oğuz getirildi. Ana karakterlerden Solakbaşı Murat’ı canlandıran Cemal Hünal, Canseza’yı canlandıran Aslı Tandoğan, Çeşmidil’i canlandıran Öykü Çelik, Asesbaşı Rahman Ağa’yı canlandıran Mehmet Ünal ve Kasım Ağa’yı canlandıran Tolga Karel diziden ayrılırken; sesi ve “Evim Sensin” filmiyle dikkat çeken Özcan Deniz, “Son” dizisinde beğeniyle izlenen İran’lı güzel oyuncu Mehrnoush Esmailpour, “Şefkat Tepe” ve “Sümela’nın Şifresi: Temel” gibi projelerle kendini kanıtlayan Aslıhan Güner, “Acemi Cadı” da genç kızların gönlünde taht kuran Cenk Gürpınar ve Yeşilçam emekçilerinden Yılmaz Şerif kadroya dahil oldu.

Üçüncü Ahmet’in padişah olduğu Lale Devri’nde yaşanan “Patrona Halil” isyanını konu alan dizinin yeni sezon çekimleri sürüyor. Alınan bilgilere göre dizinin yeni sezondaki ilk bölümü Ekim ayının ilk Pazartesi günü izleyiciyle buluşacak.

Fragman;



Fotoğraflar; 

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam
Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıştır, Alıntı yaparken kaynak belirtiniz..
Arama : Bir zamanlar osmanlı kıyam izle, bir zamanlar osmanlı kıyam trt, bir zamanlar osmanlı kıyam trthd izle, bir zamanlar osmanlı koyam full izle, izle, film izle, dizi izle, osmanlı kıyam, trt, bir zamanlar osmanlı kıyam tanıtım, bir zamanlar osmanlı kıyam inceleme

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder