Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

14 Kasım 2012 Çarşamba

Footboal Manager 2013

Hiç yorum yok :
Footboal Manager 2013
Hem dünyada hem de ülkemizde en çok tercih edilen spor dallarının başında futbol gelirken bilgisayar oyunlarında futbolun ne kadar ileri derecede tutkunlarının olduğu ortada. PES ve Fifa gibi oyunların yanında oyuncu ve takım menajerliği oyunları da yüksek oranda oyunsever tarafından oynanmakta ve sürekli yenilerinin gelmesi istenmekte. Bu yazıda da sizlere en çok tercih edilen menajerlik oyunlarından biri olan FM 13; Yani Football Manager 13 adlı oyunu konuşacağız.

Türk oyunseverler menajerlik oyunlarında en büyük eksiklik olarak Türkçe ek paketleri gördüğünü söylemek yanlış olmaz. İşte FM 13 ile birlikte bu ek paketlere ihtiyaç kalmadı çünkü artık oyun içerisindeki uyarıların yanısıra diyaloglar da Türkçe. Bu gelişme de oyunun sürükleyiciliğini arttırıyor.

Oyunda FM, FM Klasik, Meydan Okuma ve rekabet gibi modlar varken oynamak için beklemek mantıksız görünüyor. Ayrıca bütün liglerin ve kupaların oyun içerisinde mevcut olduğunu belirtmekte fayda var.

Tabi oyun sırasında her şey sizin istediğiniz gibi gidecek değil. Artık satın aldığınız futbolcular için vergi ödemek zorundasınız. Ve transfer bedelleri ile futbolcu alacakları bu vergilendirme üzerinden fiyatlandırılıyor.

Futbolcularınıza dilerseniz tek tek dilerseniz takımla antrenman yaptırabilirsiniz. Ayrıca çeşitli anternman modları ile de futbolcularınızın eksik gördüğünüz yanlarını geliştirebilirsiniz. Bunlara ek olarak; kameralarda yapılan yeni bir ekleme ile bir çok farklı pozisyondan maçı izleyebiliyorsunuz.

Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıştır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız..
İlgili Aramalar: footboal manager 2013 inceleme, footboal manager 3, footboal manager 2013 full indir, footboal manager 2013 torren indir, footboal manager 3 inceleme, oyun inceleme

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder