Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

17 Kasım 2012 Cumartesi

Battlefield 3 Aftermath Çıkış Tarihi ve İlk Trailer'ı Yayınlandı

Hiç yorum yok :
Battlefield 3 Aftermath
Çoklu oyuncu olarak Türkçe’ye çevrilen Multiplayer savaş oyunları arasında üst sıralarda yer alan Battlefield 3’ün yakında piyasada olacağı ile ilgili olarak yayınlanan duyurunun ardından kesin çıkış tarihi belirlendi.

Bir çok oyunsever tarafından bilinen ve piyasaya çıkardığı oyunların takdire şayan olmasından dolayı sevilen; Aynı zamanda oyunun yapımcı firması olan Electronic Arts, (EA) Aftermath ismini verdiği oyun için kesin çıkış tarihini oyunseverlere ve Battlefield hayranlarına sundu. EA tarafından yapılan açıklamalara göre Battlefield 3: Aftermath; Playstation 3’ü olan ücretli (Premium) oyunseverler için Kasım ayının 27’sinde, bilgisayar ve Xbox 360’a sahip olan premium üyeler için ise Aralık’ın 4’ünde oyunseverlerin elinde olacak.

Ücretli üyeliği olmayan kullanıcıların ise bir süre daha beklemek zorunda kalacağının açıklandığı duyuruda ise şu bilgilere yer verildi: PS 3’te oynayacak olan kullanıcılar 11 Aralık’ı beklemek zorunda, bilgisayar ve Xbox kullanıcıları ise 18 Aralık tarihinde Battlefield 3: Aftermath’a kavuşabilecek. Oyunun grafik ve seslerinin hangi kalitede olduğunu merak eden oyunseverler ise meraklarını bu video ile biraz olsun gidermiş olacaklardır.



Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıştır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız..
İlgili Aramalar: Battlefield 3 Aftermath Çıkış Tarihi, Battlefield 3 Aftermath Trailer'ı, Battlefield 3 Aftermath fragmanı, Battlefield 3 Aftermath inceleme, Battlefield 3 Aftermath indir, Oyun inceleme, Oyunlar

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder