Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

15 Kasım 2012 Perşembe

Euro Truck 2 Serial isteme sorunu çözümü

Hiç yorum yok :
Euro Truck 2 Serial isteme sorunu çözümü
Daha önce tanıtımını yaptığımız Euro Truck 2 adlı oyundaki en büyük problemlerden biri olan Serial isteme sorununu bu yazı ile çözeceğiz. Dilerseniz kısaca anlatmaya başlayalım:

  • İlk olarak bilgisayarımızın başlat menüsüne tıklıyalım ve açılan menüden denetim masasını tıklıyalım. 
  • Hemen sonrasında “Sistem ve Güvenlik” linkine tıklayalım. Ardından “Windows Güvenlik Duvarı” linkine tıklayalım. Ardından sol menüde bulunan “Gelişmiş” sekmesine tıklayalım. 
  • Açılan pencerede “Giden Kurallar” adlı bir sekme göreceksiniz. Bu sekmeye tıkladığımızda açılan pencerede sağ menüde “Yeni kural ekle” linki karşımıza çıkacak. Yeni kural ekleme linkine de tıkladıktan sonra bizden kural türünü belirlememizi isteyecek. Kural türünü de “Program” olarak belirledikten sonra ileri butonuna tıklamamız gerekiyor. 
  • İleri butonuna tıkladıktan sonra ise programın yolunu isteyecek. Gözat menüsünden oyunun kurulmuş olduğu dizinde yer alan Eurotrucks adlı uygulama dosyasını seçelim ve yine ileri adlı butona tıklayalım. 
  • Ardından açılan pencerede “Bağlantıyı engelle” adlı seçeneğin işaretli olması şart. Bu seçeneği de ileri butonu ile geçtikten sonra açılan yeni pencerede yine ileri butonunu tıklıyoruz. 
  • Bizden ad ve açıklama adlı iki bilgi istenecek. Ad ve açıklama kısımlarının ikisine de Euro Truck Simulator yazıyoruz ve “Son” diyoruz. 
Bundan sonra serial sorunu yaşamayacaksınız. Keyifli vakit geçirmenizi dilerim.

Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıştır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız..
İlgili Aramalar: euro truck serial sorunu, euro truck simulator 2, euro truck simulator 2 hileleri, euro truck simulator 2 serial, euro truck simulator 2 serial çözüm, euro truck simulator 2 serial isteme sorunu, euro truck simulator 2 serial sorunu, euro truck simulator 2 serial sorunu çözüm

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder