Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

4 Kasım 2012 Pazar

NBA 2K13 Full İndir

Hiç yorum yok :
NBA 2K13 Full İndir
EA firmasının basketbol üzerine yoğunlaşmaması nedeniyle son yıllarda iyi bir performans gösteren 2K Sports NBA 2K13 ile harika bir geri dönüş yaptı.

Her yıl gerçekçiliğini arttıran 2K, bu yıl yine beklentileri verdi ve mükemmel bir oyun ön plana çıkardı. Electronic Arts 2013 için oyunu çıkaracağını belirtmişti fakat yapılan oyun, firma tarafından beğenilmeyince bizlere sunulmadı. Bu ise 2K ve EA arasındaki rekabetin olmamasına neden açtı. Son 3 yılda iyi bir kitleye ulaşan 2K Sports sporseverler için kaliteyi son derece arttırmış bir durumda. 2K11'de Michael Jordan efsanesinin hayatı üzerine kurulmuş bir oyun 12'de ise My Player, yani kendi oyuncumuzu oluşturma seçenekleri bulunuyordu. Bu yıl ise gelişen oyun beraberinde MyCareer yer almakta, MyCareer nasıl bir şeydir? Oyunda kendimizi oluşturuyoruz ve çaylaklar olarak draft edileceğimiz maça çıkıyoruz ve bu sefer 1. sıradanda draft edilme hakkına sahip oluyoruz. Bildiğiniz gibi geçen yıl ne kadar iyi oynasakta ilk sıradan draft edilmiyorduk. Oyunun gelişen MyCareer'ında ise oyun üzerinden twitter adresimiz bulunuyor ve oyunda ne kadar iyi oynarsak kitlemiz artıyor, ünleniyoruz takipçilerimizde bir o kadar artmış oluyor. MyCareer'ın gelişen yönlerinden bir tanesi ise takımımızın koçu ile birebir görüşme yapabiliyoruz. Takım içi sorunları, arkadaşınız, kendi hakkınızda vs. MyCareer'ın bitmeyen yeniliklerinden birisi daha olan oyunda maçlarda aldığımız SP'ler ile ise eski yıldızlarla birebir çalışma imkânımız bulunuyor. Örneğin 500 SP kazandınız, Michael Jordan ile çalışma yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz. Kısacası oyunda MyCareer açmanızı şiddetle öneririz! Oyunun diğer bir gelişen yönü ise; crossoverlar. Evet, 2K13'te gelişmiş crossover'lara sahip olarak rakibimizin bileğini kırmak artık daha kolay olacak. Peki eski oyuncularla 2K13'ün tadını çıkaramaz mıyız? Bu yıl oyunda Shaq, Iverson, Chamberlain, Jordan ve Kobe Bryant'ın 8 numarada ter döktüğü dönemlerde bulunuyor ve istediğimiz eski takımlarlada maç yapma imkânı buluyoruz. Sözü daha fazla uzatmadan oyunun tadına bakmalısınız!
NBA 2K13 Sistem Gereksinimleri :

İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7
İşlemci: Intel Core2Duo 2.4 GHz veya eşdeğer AMD
RAM: 2 GB
Ekran Kartı: 512 MB
Gerekli Boş Alan: 8 GB

İndirme Linkleri :


Part 1 Part 2 Part 3 Part 4+ Crack

 Oyundan Görüntüler : NBA 2K13 Full İndir
Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıştır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız..
İlgili Aramalar: NBA 2K13 full oyun indir, nba 2013 full indir download, nba 2k13 full indir, nba 2013 full oyun indir, nba 2k13 full reloaded indir download nba 2013, nba 2k13 indir,nba 2k13 crack,nba 2k13 crack indir,nba 2k13 full indir,nba 2k13, nba 2k13 torrent indir

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder