Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

10 Mart 2013 Pazar

Silahlı Oyunlar

Hiç yorum yok :
Silahlı Oyunlar
Silah oyunları eskiden bu yana insanların ilgisini çekmiştir. Bu tarz oyunlarda gerçek bir silah kullanıyormuş gibi savaşmak mümkündür. Eskiden bu yana çok değişiklik gösteren silah oyunları günümüzde neredeyse gerçek denecek seviyelere ulaşmıştır. Bu oyunlar içerisinde Call Of Duty ve Counter Strike en bilinenlerden ikisidir. Bu oyunlar yeni yeni versiyonları ile insanların beğenilerini toplamıştır. Birçok insanın içindeki enerjisini boşaltmasına imkân vermiştir.

Silah oyunlarında görevli bölümler insanların bu oyunlara ilgi duymasını sağlamaktadır. Farklı farklı bölümlerde verilen farklı farklı görevler insanların bu oyunlara ilgisini artırmıştır. Silah oyunlarında eskiden bu yana var olan değişimlerin yanında bu oyunlar için üretilen araçlar da bu oyunların gerçekliğini artırmıştır. Örneğin elektronik silahlar ile bu oyunlar daha gerçekçi hale getirilmiştir. Kimi zaman savaşılan kimi zaman da dünyanın yaratıklardan kurtarıldığı silah oyunları insanların en çok oynadıkları oyunlar arasında yer almaktadır.

Bu oyunlarda çeşit çeşit silahlar ile kendinizi hem bir çatışma içerisinde bulabileceğiniz gibi başka silahlarla keskin nişancı olabilirsiniz. Bu oyunlar bireysel olarak oynandığı gibi birçok insan bu oyunları grup halinde arkadaşlarıyla beraber oynayabilmektedir. Bu şekilde toplu halde silah oyunları ile zaman geçirilebilmektedir. Ayrıca bu oyunlar ağ kabloları ile sınırlı alanlarda grup halinde oynanabildiği gibi hiç tanımadığınız insanlarla internet üzerinden online de oynanabilmektedir. Bu şekilde dünyanın öbür ucundaki bir insanla silah oyununu oynayabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder