Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

24 Mart 2013 Pazar

Tavsiye Android Basketbol Oyunu

Hiç yorum yok :
Tavsiye Android Basketbol Oyunu
Bu yazıda sizlere tanıtacağımız oyunun adı: Basketball Toss
Basketball Toss oyunundaki amacımız bize verilen süre içerisinde mümkün olduğunca fazla basket atmak. Her basket atışımız karşılığında bir puan almaktayız.

Oyunu oynayabilmek için makineye bir jeton atmamız gerekiyor. Evet jeton. Oyun arayüzünü oyun parklarında bulunan bir basketbol aletinden alıyor. Oyun parklarında bir jeton karşılığında basket atma hakkı kazanıyorduk ve bu oyunda da amacımız aynı. Attığımız jeton karşılığında mümkün olduğunca fazla basket atmak.

Eğer yeteri kadar sayı atarsanız yeni jetonlar kazanıyorsunuz ve tekrar oynamaya hak kazanıyorsunuz.

Oyunun grafikleri çok kaliteli ve üst düzey değil ancak sizi fazlasıyla memnun edebilecek bir oyun.

Basketball Toss oyununu kısa bir sürede Google Play Store üzerinden 50.000 den fazla kişi indirdi. Toplamda 4,7 gibi oldukça iyi bir puan alan bu oyunu ücretsiz olarak indirmek için yandaki bağlantıyı kullanabilirsiniz: Oyunun grafikleri çok kaliteli ve üst düzey değil ancak sizi fazlasıyla memnun edebilecek bir oyun.

Basketball Toss oyununu kısa bir sürede Google Play Store üzerinden 50.000 den fazla kişi indirdi. Toplamda 4,7 gibi oldukça iyi bir puan alan bu oyunu ücretsiz olarak indirmek için yandaki bağlantıyı kullanabilirsiniz: Android Basketball Toss

Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıştır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız..

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder