Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

10 Mart 2013 Pazar

Temizlik Oyunları

Hiç yorum yok :
Temizlik Oyunları
Son zamanlarda oyun sitelerinde ki oyunlar çocukların vazgeçilmezi haline gelmiştir. Oyunlar çocukların gelişiminde büyük bir katkı sağlamaktadır. Oyunlar sayesinde gerçek hayatta çocuklar öğrendikleri becerileri uygulamaktadırlar.

İnternetteki oyunların içerisinde çizgi filmlerin de oyunları vardır. Böyle olunca çocukların daha çok ilgisini çekmektedir. Gelişen teknolojiyle oyunlar çeşitliliğini arttırmaktadır. Temizlik oyunları da bu oyunlar içinden kız çocukları tarafından oynanan en çok oynanan oyunlar arasında yer almaktadır. Temizlik oyunlarının yanında zekâ oyunları, araba oyunları, dövüş oyunları, bebek giydirme oyunları ve makyaj oyunları gibi birçok oyun çeşidi bulunmaktadır. Sokakta oynama imkânı bulamayan çocuklar için çok güzel bir fırsattır. Hem çocuklar evde olmuş olur sizin de aklınız çocuklarda kalamamış olur.

Temizlik oyunları
yla kız çocukları çok şey öğrenir. Temizliği nasıl yapacağını, nereleri temizlemesi gerektiğini, düzenlemenin nasıl olduğunu öğrenirler, temizlik oyunlarıyla birçok beceriyi çocuklarınıza kazandırmış olursunuz. Çocukların oyun oynamasına engel olmayın. Hatta oyun oynaması için onları oyun oynamaya teşvik edin. İler ki yaşlarında içine kapanık çocuklar yetiştirmek istemiyorsanız çocuklarınızı küçük yaştan eğitmelisiniz.

Oyun sitelerinden istediğiniz birçok oyuna ulaşabilirsiniz. Siteleri ziyaret ettiğinizde yorum yapabilir hatta şikâyet ve isteklerinizi belirten yazılar yazabilirsiniz. Eğer oyunun zararlı olduğunu düşünüyorsanız düşüncelerinizi yazabilir isteklerinizi paylaşabilirsiniz. Oyun sitelerinde ki oyunları çocuklarınız kolayca takip edebilir. Yeni oyunları oynama zevkini diledikleri gibi tadabilirler. Sizin de içiniz rahat olabilir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder