Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

4 Mart 2013 Pazartesi

Youtube videolarını mp3 e dönüştürün.

Hiç yorum yok :
Youtube videolarini mp3 e dönüstürün
Hepimiz müzik dinlemeyi seviyoruz ve internet başında olanlar genelde müziklerini videolu olarak Youtube üzerinden dinliyor. İnternetiniz olmadığında ise Youtube’daki müziklerinizden mahrum kalıyorsunuz. İşte bu noktada Youtube’da yer alan videoları ve şarkıları ya da müzikleri mp3 formatına çevirebilir ve bağlantınız olmasa da istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. Ayrıca mp3 çalarınıza ya da telefonunuza aktararak dilediğiniz zaman dinlemenin keyfine varabilirsiniz. Youtube’da yer alan videoları mp3 formatına çevirerek istediğiniz zaman dinlemek için artık bir programa gereksiniminiz yok. youtube-mp3.org/tr adresinden dilediğiniz şarkıyı mp3 formatına çevirebilir ve indirebilirsiniz. Üstelik sadece 5-10 saniye gibi kısa bir sürede.


Yapmanız gerekenleri kısaca sıralayalım:

  • Öncelikle Youtube üzerinden dinlediğiniz şarkının tarayıcıda yer alan linkini kopyalayın. 
  • http://www.youtube-mp3.org/tr adresine girin ve kopyaladığınız linki yapıştırın. 
  • Videoyu dönüştür linkine tıklayın. 
  • Açılan sayfada “Download” butonuna tıklayın ve mp3 formatındaki müziğiniz bilgisayarınıza insin. 
  • Ayrıca bu mp3’ü sitelerinizde paylaşmanız için “Bu mp3’ü link ettir” butonuna tıklayabilir ve hem direkt linkini, hem forum linkini hem de html olarak linkini ekleyebilirsiniz.

Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıştır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız..
İlgili Aramalar: youtube converter, youtube mp3 converter, youtube mp3 çevirici, youtube mp3 çevirme, youtube videolarını mp3'e dönüştürme, youtube videolarını mp3 olarak indirme, youtube videolarını mp3 formatına dönüştürme, youtube, mp3, youtube mp3

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder