Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

19 Ağustos 2013 Pazartesi

Dr. Mustafa Eraslan Güvenilir midir?

Hiç yorum yok :
Dr. Mustafa Eraslan Güvenilir midir?
Dr. Mustafa Eraslan çalışmalarını testlerle ve deneylerle destekleyerek tamamlamaktadır. Ayrıca Bakanlıktan aldığı yetki belgesi ile hareket etmektedir. Ürünleri formülize ederken daha çok; Uzak Doğu, Rusya, Amerika ve Kore’de bilinen en eski şifalı bitkileri temel alarak kendi ürünlerini geliştirmiştir. Gıda, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’nın onayıyla patentini de aldığı takviyeleri piyasaya sunmaktadır. Karadeniz Teknik Üniversitesi mezunu tık doktorudur. Senelerce çalışmalarını doğadaki şifalı bitkiler üzerine yapmıştır. Dr. Mustafa Eraslan son yıllara damgasını vurmuş bilim adamıdır. Öğrenim hayatı boyunca dereceler kazanmıştır. İnternet üzerinden resmi satış siteleriyle ve yetkili bayi kanallarıyla müşterilere ulaşmaktadır. Sağlık alanında önemli uzmanlarla birlikte incelemelerde bulunmuştur.

Dr. Mustafa Eraslan Panax Etkileri Nelerdir?

Dr. Mustafa Eraslan Panaxruhsal ve fiziksel yapıya destek vermek amacıyla geliştirilmiştir. Psikolojik anlamda huzursuzluğun geçmesine olduğu kadar bedensel faaliyetlerinde düzene girmesinde etkileri vardır. Takviyeler; kalp ve damar rahatsızlığına, zayıflamaya yardımcı olmaktadır. Antoksidant özelliğiyle toksinlerden arınmaya, erkeklerde ve kadınlarda görülen kısırlığa karşı görev almaktadır. Dr. Mustafa Eraslan Panax doğal hali korunarak formülize edilmektedir. Ürünler şifalı bitkilerden oluşarak zararlı maddeler içermez. İlaç niteliğinde değildir ve hap halinde bulunmaz. Düzenli alımda hızlı olarak vücuda yararlarını vermektedir. Günde iki defa kapsüllerin bol suyla kullanılması doğru bulunmaktadır.

Dr. Mustafa Eraslan Bayileri Nerededir?

Dr. Mustafa Eraslan bayileri Türkiye’de hizmet veren güvenilir ve resmi firmalardır. Orjinal ürünlerin bulundurulduğu noktalardır. Bayiliklerde müşterilere sunulan bitkiseller Tarım Bakanlığı onaylıdır. Sahte ve taklit ürünler sağlığınıza zarar vermektedir. Bu nedeler satış noktalarını tercih etmek mantıklı olacaktır. Dr. Mustafa Eraslan bayileri İstanbul merkez olarak başka illerde de bayilikler açılmıştır. İnternetten ise resmi satış siteleri kullanıcılara yardımcı olmaktadır. Yasal prosedürlerle hareket etmektedirler. Kaliteli hizmet anlayışıyla dikkat çekmektedir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder