Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

20 Ağustos 2013 Salı

Tarot Falı

Hiç yorum yok :
Tarot Falı
İnternette girdiğim tarotfali.web.tr sitesinden bulduğum ve bizim bu güne kadar duymadığımız saç falı uygulamasını gördük ve çok şaşırdık böyle bir falı hiç duymamıştık,hemen saç falı uygulamasını denedik,çok hoşumuza da gitti üstelik kısaca bahsedeyim. Saç renginizi seçip,karakter analizinizi hemen yapıyorsunuz ve çıkan sonuç sizin saç falınız oluyor ,uygulamasıda çok basit hemen öğrenebiliyorsunuz,mesela bize saç falın da çıkan sonucu olan karakter analizimiz tıpatıp aynı çıktı ve şaşırdık mutlak denemenizi tavsiye ediyoruz çok memnun kalacaksınız,bunun yanı sıra, iskambil falı uygulamasında da ihtiyaç duyduğunuz konularda meslek,iş hayatı,çocuk,para vs…gibi hemen cevabını alıyorsunuz. 10 adet kart seçip yorum yaptırıyorsunuz böylelikle çok kısa bir süre de oturduğunuz yerden kendiniz kendinizin falına bakabiliyorsunuz,aşk fal uygulamasına da mutlak bir göz atmanızı tavsiye edebiliriz kesinlikle çok hoşunuza gidecektir, el falını her zaman merak etmişizdir işte ilk defa tarotfali.web.tr sitesinde el falımıza da baktırdık,çıkan yorumlara hayretler içerisinde kaldık tam bizi ve yaşadıklarımızı bu kadar güzel anlatan bir fal uygulaması ile de tanışmış olduk bu site sayesinde.

 Aynı zamanda  bu sitede meditasyon vede astral dünya ile ilgili çokça detaylı bilgilerde veriliyor örneğin : (Enerji Akışına Karar Vermek) Öğrenilmesi gereken bir sonraki enerji akışı enerjinin çekilmesidir. Enerjinin çekilmesi o bölgedeki yaşam gücünü azaltır. Bunu enerjinin aşırı olduğu yerlerde yaparsınız. Bir önceki egzersizi tekrar edin. Fakat nefes vererek enerjiyi itmek yerine siz nefes alırken hastanızın elinden enerjinin çekilmesini hayal edin. Enerjinin sizde ve partnerinizde nasıl aktığına Karar vermeye çalışın. Siz partnerinizden çekerken enerji nereden geliyor?

Omuzdan, sırttan ve boyundan mı geliyor. Hastaya siz enerjiyi çekerken her hangi bir fiziksel gerilimi olup olmadığını sorun. (Yaşam Enerjisini Artırmak) Enerjinin yönünü belirlemeye çalıştıktan sonra, enerjiyi elleriniz ve düşüncenizle yönlendırebılip yönlendiremediğinize, enerjiyi hastaya hangi elle geçireceğinize karar verip veremediğinize bakın. Şimdi enerjiyi seçtiğiniz avuç içinden göndermek iyin nefesinizi bırakın. Nefesinizi bırakırken enerjinin avuç içinizden partnerinizin ters avuç içine geçtiğini gözünüzde canlandınn. Enerjiyi almakta olan kişi nötr ve enerjiye duyarlı kalmalıdır.

 Enerjinin partnerinizde akış hattını hayal edin; mesela kollarından omuzlarına veveya oradan sizin kolunuzun karşısındaki diğer ele. Öbür elinizin enerjiyi alışını hissedin. Partnerinize enerji akışını hissedip etmediğini sorun. Diğer elle enerjiyi tekrar itin. Ayrıca enerjiyi alarak ya da göndererek değişimler yapın. Genel olarak enerjinin hastanıza gönderilmesi ‘Kİ’ yani yaşam gücü yetersiz bölgelere gönderdiğiniz yaşam enerjisini artıracaktır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder