Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

19 Ağustos 2013 Pazartesi

Oynaması ücretsiz : Warframe!

Hiç yorum yok :
Oynaması ücretsiz : Warframe!
Çok oyunculu üçüncü şahıs nişancı (MMOTPS) oyunu Warframe, bilim-kurgu temalı içeriği ve kendine has oyun kurgusuyla 5 milyon oyuncuyu geçti. Beta süreci ile birlikte 6 ayda 11 adet ödül aldı. Oyun tespit komitelerinin tespitlerine ve büyük oyun sitelerinin tespitlerine göre şu an dünyada 7. sıraya yerleşmiş durumda. Digital Extremes tarafından kendi üretimi olan Evolution Engine oyun motoru ile geliştirilen oyunun yayıncılığı yine Digital Extremes tarafından yapılmaktadır.

Tenno, Griiner ve Corpus adında 3 farklı ırk seçeneği bulunan Warframe'de, her biri farklı alanlarda uzmanlaşmış 4 benzersiz sınıf seçeneği yer almakta, bu sınıfların isimleri; Excalibur, Mag, Rhino ve Loki. Kaliteli grafiklerinin yanı sıra geliştirilebilir skill yapısı zengin mühimmat ve zırh seçenekleriyle dikkat çeken oyunun en belirgin özelliği ise co-op olması, yani PvP modu şu an için yok. 2014 yılı içerisinde PvP moduda ekleneceği yönünde bilgiler vardır.

Combo hareketlerin de yapılabildiği Warframe'de kapsamlı görev sistemi ve size konuşarak eşlik eden bir de rehber bulunuyor. Yeni nesil oyunlarda sık görülmeye başlayan hack sistemi de oyuna entegre edilmiş, bu sebeple zaman zaman ilerleyebilmek için mevcut sistemi hacklemeniz gerekebiliyor.

Oyunun başında kapalı olarak karşınıza çıkan haritaların sayısı 100'ün üzerinde, başlangıçta kolay geçilebilen bu haritalar ilerledikçe zorlaşmaya ve daha uzun zaman harcamaya başlıyor.

Aynı zamanda oyunda Platinum ve Credits olarak 2 oyun para birimi bulunmaktadır. Bu para birimlerinden Credits i oyun içerisinde görev yaptıkça ve topladığınız itemleri sattıkça elde etmeye başlıyorsunuz. Fakat biriktirmesi oldukça zor. Platinum ise oyunun satışını yaptığı oyun parasıdır. Platinum'u ise Türkiye'de yetkili bir çok satıcısı bulunmaktadır. Genel distribütörü DurmaPay firmasıdır. Kredi kartı ve bir çok ödeme şekli ile ödeme yapaibiliyorsunuz. Oyun içerisinde direk olarak oyun size zaten yol göstermektedir. Ayrıca bir çok online oyun satışı yapan sitede Epin olarak Platinum kodlarını bulabiliyorsunuz.

Çok iddialı bir gidişatı olan Warframe şimdiden bir çok oyunu gölgesinde bırakmış durumda. Devamlı güncellenen bir yapısı ile gelecek vaad eden kaliteli bir oyun olarak bizden tam puan almıştır.

Ünlü oyun WarFrame'i hemen ÜCRETSİZ OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN: www.WarFrame.com/tr

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder