Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

10 Ağustos 2013 Cumartesi

İngilizceyi istemek ve öğrenmek 444ingilizce.com ile daha kolay!

Hiç yorum yok :
İngilizceyi istemek ve öğrenmek 444ingilizce.com ile daha kolay!

Aslında hepimizin ayrı bir ingilizce öğrenmeye başlama hikayesi var. Kimimiz ailelerimizden gelen yoğun istek sonucu, kimimiz işimde lazım olur diyerek, kimimiz çevremizde duyduğumuz ingilizce konuşmalar ve yabancıların etkisi ile, kimimiz de kafamıza estiği herhangi bir anda ingilizce öğrenme maceramızı başlatıyoruz. Oysa yapılan araştırmalar, ikinci ya da üçüncü dil öğrenmek için en uygun yaşların çocukluk yaşları olduğunu göstermektedir. Çocukların bilgiye aç beyinleri, bulabildikleri tüm bilgileri gelişimleri süresince içinde biriktirmektedir. Çocuk yaşta alınacak doğru eğitimler ile birlikte ingilizce ve başka dilleri rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Peki bu doğru önerme ülkemiz için geçerli mi?

Her ne kadar ebeveynler bilinçlenmiş olsalar da, ülkemizde ingilizce eğitimi için yapılan iyi niyetli yenileme çalışmaları tam olarak oturmamıştır. Bu sebeple ingilizce kullanımında dünya sıralamasında son sıralarda yer almaktayız. Bu sebeple ülkemizde her yıl binlerce insan ingilizce öğrenmek istiyorum diyerek kurslara başlamakta ve ingilizcesini geliştirmek istemektedir. Yapılan araştırmalar göstermektedir ki, ingilizce eğitiminde henüz istenilen sonuçlar alınamamıştır. Ancak bu sonuç, ilerleyen dönemler için bize olumsuz bilgiler sunmamaktadır. İngilizce eğitiminde kalıpların dışına çıkılmaya başlaması ve gelişen teknolojinin diğer birçok alan gibi ingilizce eğitiminde de kendisini göstermesi ile ilerleyen dönemlerde başarılı sonuçlar alınacağı öngörülebilir.

Teknolojinin tüm nimetleri ayağımıza kadar getirmesi, internetin yaygınlaşması ve mobil uygulamaların çoğalması ile birlikte ingilizce eğitimi yeniden şekillenmektedir. Neredeyse istediğiniz her şeye ulaşma şansı sunan internet bulunduğunuz yerden eğitime katılma şansını da size sunuyor. Bu tip programlara güzel bir örnek olarak 444ingilizce.com/ sitesini verebiliriz. Bu site, bulunduğunuz herhangi bir yerden, sabah saat 06.00 ile gece saat 01.00 saatleri arasında derse katılma ve hergün katılabileceğiniz birebir ingilizce dersler ile genel kurs yapısından farklı hareket etmekte ve kurslardan öne geçmektedir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder