Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

10 Ağustos 2013 Cumartesi

İş Hayatının Can Damarı onlineisingilizcesi.com ile Dünya'ya Açılın.

Hiç yorum yok :
İş Hayatının Can Damarı onlineisingilizcesi.com ile Dünya'ya Açılın.
İş ingilizcesi, adından da anlaşılacağı üzere iş hayatınızda kullanabileceğiniz ingilizce türüdür. İş ingilizcesi, genel ingilizcenin şirketler içerisinde kullanımının zamanla teknik terimlerle süslenmesi ve teknolojik gelişmelerle birlikte şirketlerin daha profesyonel yapıya oturması ile birlikte oluşmuştur. İş ingilizcesini bir şirketin müdüründen tutun da o şirkette görev yapan stajyere kadar herkes kullanabilir. İş ingilizcesi, şirketler için hazırlanacak özel programlar sayesinde iş İngilizcesi kursları aracılığı ile öğrenilebilir. İş ingilizcesi ile birlikte içinde teknik terimlerin de bulunduğu cümleler daha akıcı şekilde çalışanların ağızlarından dökülmekte ve kişiler birbirlerini bu terimler vasıtasıyla daha rahat anlayabilmektedir.

İş ingilizcesinde kullanılan teknik terimlere ulaşabilmeniz için iş ingilizcesi sözlük vb. dokümanlara ihtiyaç duyabilirsiniz. İş ingilizcesi bilgisi olan bir personel şirket içindeki günlük rutin iş hayatı haricinde, toplantılar ve iş yemekleri gibi resmi bir ortama girdiğinde kendisini daha rahat ve etkili şekilde ifade edebilir. Günlük rutin iş hayatında da özellikle telefonda yapacağı görüşmelerde yine etkili ve rahat bir konuşma sergileyebilir. İş ingilizcesi öğrenenkişiler için önemli olan diğer bir nokta konuşmanızı öğrendiğiniz kalıp ve terimlerle süsleyerek daha etkili hale getirmektir. İş ingilizcesi öğrenmeye başladığınız andan itibaren telefon konuşmalarınızda, şirket içierisindeki duruşunuzda, toplantılarda, resmi ortamlarda değişiklikler görülür. Bunun haricinde hazırlayacağınız sunumlar, iş ingilizcesinin de etkisi ile daha şeffaf ve anlaşılır hale gelecektir. İş ingilizcesi öğrenerek dünyanın herhangi bir yerinden sizinle görüşecek olan meslektaşınızla rahatlıkla iletişim kurabilirsiniz.

İş ingilizcesi öğrenebilmeniz için aranan niteliklerden birisi genel ingilizce düzeyinizin iyi olması olsa da, bu iki eğitimi birlikte alarak hem iş ingilizcesi öğrenebilir hem de genel ingilizcenizi geliştirebilirsiniz. onlineisingilizcesi.com/sitesi üzerinden sunulan eğitimlerde ise bu iki durumun yanında ingilizce konuşma pratiği yapma şansı da ediniyorsunuz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder