Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

20 Ağustos 2013 Salı

Girişimciliğin Geliştirilmesi Ve Kuluçka Merkezi

Hiç yorum yok :
Girişimciliğin Geliştirilmesi Ve Kuluçka Merkezi
Dünyanın tüm ekonomilerinde en güçlü lokomotiflerden biri olan girişimcilik, özellikle başlangıç noktasında destek kaynağa ihtiyaç duymaktadır. Türkiye Ekonomi Bankası tarafından oluşturulmuş TEB Girişim Evi
, işletmecilik başarısını sağlamaya yönelik ücretsiz olarak teknik, danışmanlık ve eğitim hizmetleri sunmaktadır.

TEB Girişim Evi’nde her türlü fiziki olanaklarla birlikte danışmanlık hizmetleri ve pazar ağı oluşturma gibi birçok konuda yardım sağlanmaktadır.

Dünya üzerindeki istatistiklere bakıldığında, kurulan şirketlerin % 80 nin ilk beş yıl içinde başarısızlığa uğradığı görünmektedir. Özellikle yeni girişimlerin ilk yıllarında desteğe ihtiyaç duyduğu gerçeği ile hareket eden TEB, bu ihtiyacı karşılamak üzere kurduğu merkezde özel olanaklar sunuyor.

Genç girişimciler, kadın girişimciler ve tekno girişimciler için hazırlanmış olan Kuluçka Merkezi’nde; özellikle yazılım, bilişim ve e business projeleri olan girişimciler için çalışma ve iş geliştirme ortamı sağlanıyor. Gerekli durumlarda üniversitelerle birlikte hareket edilerek sağlanacak hizmetlerden dahil olmak üzere hiçbir ücret talep edilmiyor. TEB Kuluçka Merkezi tüm girişimcilere başlangıç aşamasından proje planlama, olgunlaştırma ve proje genişletmeye kadar tüm süreçte ücretsiz destek hizmetinde bulunuyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder