Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

25 Şubat 2013 Pazartesi

Adana havalimanı araç kiralama.

Hiç yorum yok :
Ülkemizin en güneydeki illerinden biri olan ve yaz aylarında son derece sıcak olmasıyla bilinen Adana’da gezip görülecek o kadar çok lokasyon var ki anlatmakla bitirilecek gibi değil. Yine de bunlardan kısaca bahsetmek gerekirse;
Atatürk Evi Müzesi’ni kesinlikle görmeden dönmeyin. Ayrıca Bebekli Kilise, Tepebağ Evleri, (Adana’nın eski evlerindendir) Tarihi Taş Köprü, ören yerleri gibi yerleri mutlaka gezmelisiniz. Her yeri ayrı bir cazibe noktasıdır.
Doğasever biriyseniz ve daha doğal bir yaşamı çekici bulanlardansanız size Akyatan ve Ağyatan Kuş Cenneti’ni öneririz. Tabi tüm bunların yanı sıra ülkemizin her yerinde bilinen ve tadına hayran kalınan Adana kebabını bir de memleketinde tatmanızda fayda var. Künefenin de çok çekici olduğunu söyleyelim ki bu lezzetten mahrum kalmayın.
Otorento
Adana’ya İstanbul gibi kuzeyde bulunan illerden karayoluyla gitmek biraz yorucu bir durumdur. Hele yazın gidecekseniz yolculuğunuz ayrı bir işkence halini alacaktır ve bir gününüzü dinlenerek geçirmek zorunda kalacaksınızdır. İşte bunun için en mantıklı yol, uçakla ulaşım sağlamak. Erken rezervasyonlarda son derece uygun fiyatlara bilet bulabilmeniz mümkündür.

Adana’ya aracınızla gitmediniz; uçakla gittiniz ama birçok yer görmek istiyorsanız Adana Havalimanı araç kiralama konusunda son derece zengin seçeneklere sahip. Bu seçenekler arasında bizim önereceğimiz firma ise Otorento! Bu firmaya otorento.com adresinden ulaşabilmeniz mümkün.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder