Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

10 Şubat 2013 Pazar

Microsoft Office 2013 Full indir

Hiç yorum yok :
Microsoft Office 2013 Full indir
Microsoft’un kişisel kullanıcılar için ve işletmeler için sunmuş olduğu en faydalı yazılımlardan birisi Microsoft Office’dir. Nitekim Apple bile kurulduğu yıllarda bu programa özenmiş ve bu programlar üzerine Microsoft ile bazı anlaşma masalarına oturmuştur. Microsoft Office 2013’de diğer sürümlerinden farksız yine harika özelliklere sahip. Bu sefer bizi şaşırtacak derecede çok büyük değişiklikler içermiyor olsa da yine her zaman ki Microsoft yenilemelerini incelemeniz mümkün. Microsoft Office sadece işletmelerin ve firmaların bilgisayarlarında olması gereken bir yazılım değildir. Kişisel kullanım olarak da artık hayatımızın her alanında bizlere gereklidir. Öyle ki biliyorsunuz artık çoğu telefonun bünyesinde bile orijinal fabrika çıkışı halindeyken içerisinde Microsoft’un Office ürünleri yüklü oluyor. Çünkü Office yazılımları tüm dünya tarafından kabul görmüş bilgisayarın temel anlamına faydalı olmak için en faydalı yazılımsal araçlardan birisidir.

Sizde şimdi Microsoft Office 2013 Full indir seçeneği ile Microsoft Office’in son sürümü indirebilir Office’in faydalı dünyasına kaldığınız yerden 2013 versiyonu ile devam edebilirsiniz.

2 farklı şekilde sunulmuş. X86 ve X64 olarak.
İşletim sisteminiz 64 bit ise X64'ü kurun. İşletim sisteminiz 32 bit ise X86'yı bilgisayarınıza kurun.

Microsoft Office 2013 Full İndir
İlgili Aramalar: Microsoft Office 2013 Full İndir, Microsoft Office 2013 Gezginler İndir, Microsoft Office 2013 İndir, Microsoft Office 2013 Lisanslı İndir, Office 2013 Full İndir, Program

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder