Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kişisel Blog

24 Şubat 2013 Pazar

Ölümle Düello: Bonzai

Hiç yorum yok :
Ölümle Düello: Bonzai
İnsanlık olarak kendimizi olduğumuzdan daha keyifli, mutlu hale getirmek için bir çok yol metot bulmuşuzdur ancak içlerinde en tehlikeli olanlarından birisi Bonzai isimli uyuşturucudur. Kimi zamanlardan insanların mutluluğu böyle geçici maddelerde aramasıyla kullanımı artan uyuşturucu maddelerde bile yükselen bir grafik görülmekte. Yani bir madde 10x mutlu ediyorsa artık o kesmemeye ve 20x mutlu edenine yönelme yaşanıyor. Tabi bu x li katsayı arttıkça insan vücuduna verdiği zararda bir o kadar artmakta.
Düşünün esrardan yaklaşık 100 kat daha etkili olduğu öne sürülen bir madde. Tabi 100 kat etkisi hastalık olarakta bağımlı yapma süresi olarakta etkisini göstermekte. Çok çabuk bağımlılık yapan bu madde her an sizi ölümün kucağına bırakabilir. Bırakın kullanmayı dumanından dahi etkilenmeniz ve zarar görmeniz gerçekten şakaya alınacak gibi değildir. Ölümden yırtsanız dahi kalıcı beyin hasarı ve b,r çok başka yan etkisiyle belki de ölmekten daha beter bir konumda bırakabilir.
Bu tür maddelere Sentetik Cannabinoid denilmekte ve özellikle son yıllarda ciddi bir artış yaşanmakta. Dünyanın halini düşününce aslında pekte anormal bir artış değil. Üstelik bazı ülkelerde hala legal yollardan alınabilen bu maddeden mümkün mertebe uzak durmakta fayda var.

Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıştır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız..
İlgili Aramalar: bad trib, Bonsai, bonz, Bonzai, bonzai nedir, bonzai türleri, bonzainin zararları, jamaica, jamaica zararları, korku tribi, ne işe yarar, tarım ilacı, titreme, Uyusturucu, ölüm tribi

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder